2019-08-23
Nyheter

Årets framtidsbyrå 2019 – här är de nominerade

Nu har juryn bestämt sig. Bland de fem nominerade byråerna till Årets framtidsbyrå 2019 finns både tidigare nominerade och nya.

Hela 15 byråer kvalificerade sig till juryns nomineringsbord efter att ha gjort FAR:s framtidstest tidigare i augusti. Och redan dagen efter deadline började juryn arbetet med att bestämma vilka fem som skulle gå vidare och få en nominering.

Det som har intresserat juryn är hur de nominerade ligger till i fråga om prissättning, användning av molntjänster, mål för verksamheten och att utveckla tjänsteerbjudandet. Samt hur byråerna arbetar med förändringsledarskap och med hållbarhetsfrågor av olika karaktär.

– Det är en spännande blandning av nominerade byråer, de är olika men de har också något gemensamt. De har alla gjort en omställningsresa och tagit förändringsarbetet på allvar – och de är väldigt goda förebilder för branschen, säger Camilla Carlsson på FAR, som är med i juryn.

Nu väntar nästa steg i juryns arbete. Representanter från de nominerade byråerna ska intervjuas innan jurymedlemmarna tar ett slutgiltigt beslut om vilka som kammar hem priset Årets framtidsbyrå 2019.

Vinnarbyrån, som blir den sjätte i ordningen, presenteras i samband med FAR:s årsstämma 19 september. Innan det officiella tillkännagivandet på eftermiddagen ska samtliga nominerade byråer dessutom medverka i ett panelsamtal.

– Vi är otroligt stolta över att så många av våra medlemsbyråer har gjort FAR:s framtidstest och nominerat sig till priset. Det är första gången som vi har haft så många som 15 kvalificerade byråer att välja mellan, säger Camilla Carlsson.

De 5 nominerade byråerna till Årets framtidsbyrå 2019:

  • Revideco (tidigare nominerade 2018)
  • Revisionären
  • We Audit
  • Lamooi Accounting
  • Keeper (tidigare nominerade 2018)

Text: Sofia Hadjipetri Glantz
sofia.hadjipetri.glantz@far.se