En tydlig väg framåt för ökad medlemsnytta
2020-10-29

En tydlig väg framåt för ökad medlemsnytta

[KARINDIREKT] Det är mycket på gång på FAR. Inom expertnätverket FAR-aktiva är det full fart med att svara på remisser, se över standarder och rekommendationer och att ta fram vägledningar och exempel för det nya omställningsstödet. För att bara nämna några exempel. Kvalitetskontroller genomförs runt om i landet, planering av webbinarier och poddar pågår och vår medlemsrådgivning är ett fortsatt viktigt bollplank i svåra frågor. Därtill går vår utbildningsverksamhet bättre än förväntat och FAR Online slår nya användarrekord. Med andra ord, FAR:s verksamhet går på högvarv, trots coronakrisen.

Mer från oss

Våra medlemskap

 • Medlemskap

  Bas

  Basmedlemskapet är för dig som är anställd på en revisions- eller redovisningsbyrå, men inte är auktoriserad eller uppfyller kraven för ordinarie medlemskap. På din arbetsplats ska det finnas minst en ordinarie FAR-medlem.

  Läs mer
 • Medlemskap

  Ordinarie

  Vårt ordinarie medlemskap vänder sig till dig som är verksam i ett revisions- eller redovisningsföretag och redan är auktoriserad revisor eller har för avsikt att bli auktoriserad redovisningskonsult, auktoriserad lönekonsult eller auktoriserad skatterådgivare.

  Läs mer
 • Medlemskap

  Student

  Studentmedlemskapet är för dig som studerar vid universitet, högskola eller yrkeshögskola.

  Läs mer