Event och webbinarier

Morgondagen andas hållbarhet – hur kan ekonomifunktionen spela en viktig roll och bli drivande i utvecklingen?

Genom våra processer, målstyrning och datainsamling blir vi både compliant och lägger en grund för nya affärsmöjligheter. Men vad behövs för att hänga med i utvecklingen?

För att klara de nya rapporteringskraven ställs även högre krav på ordning och reda på vårt data och systemstöd, men investeringen är mödan värd. Vi kan enklare applicera ny teknik och samtidigt som vi sparar tid även få ut bättre information att styra verksamheten på. Fokuset på hållbarhet leder till omtag kring vår verksamhets- och målstyrning. Här har vi chans att påverka den riktning verksamheten tar genom att hitta ett relevant fokus för vårt hållbarhetsarbete samt bygga in hållbarhetsaspekten i vår verksamhetsstyrning. Kan vi ta steget till en att bli en verksamhetspartner istället för en transaktionstung och administrativ funktion?


Föreläsare

Karl Orrling

Karl Orrling grundade nyligen Fairway Partners, en konsult med fokus på hållbarhet. Karl var tidigare CFO på StormGeo, ett världsledande företag inom Weather Intelligence och avancerad Data Science. Dessförinnan var han Regional Finance Director på Alfa Laval Nordic där han ansvarade för bl.a. Business Control och Koncernrapportering. Karl brinner för hållbarhet både i sin roll på Fairway Partners såväl som privatperson och världsmedborgare.

Elisabeth Novotny

Elisabeth Novotny är Managementkonsult på Ekan management där hon arbetar i projekt inom såväl digitalisering som verksamhetsstyrning samt ledarskapsutveckling. I sin roll som konsult drivs Elisabeth av att realisera organisationers uppdrag och strategier med utgångspunkt i vad som driver och motiverar människor.

Online Webbinarium
3 september kl. 12:00 - 13:00 Plats

Online via Zoom

Mer information

Om du inte har möjlighet att vara med när vi sänder så anmäl dig gärna ändå. Webbinariet spelas in och vi skickar en länk till alla anmälda efter livesändningen.

Anmäl dig här