Event och webbinarier

Varför är framtidens vinnare de företag som betonar att framgång inte bara mäts i finansiella termer utan också hur man tar hänsyn till sin påverkan på samhället och miljön?

Välkommen till ett inspirerande samtal med skoföretaget Icebugs CFO James Varkey om hur de tagit fram en finansiell hålbarhetsmodell och hur företaget genom sitt holistiska förhållningssätt försöker skapa impact långt bortom bara sina produkter.

Hör James berätta om Icebugs hållbarhetsresa och hur de ser på triple bottom line och hur de arbetar med att integrera sociala och miljömässiga mål i sin kärnverksamhet.


Föreläsare

James Varkey

James Varkey arbetar sedan 10 år som CFO på skoföretaget Icebug. Ungefär samtidigt som James började på Icebug påbörjades ett storskaligt internt hållbarhetsarbete, vilket i allt större grad präglat och präglats av James. Fokus har skiftat från att enbart beräkna o minska de egna utsläppen till att holistiskt använda företaget för att få så stor impact som möjligt. Detta har inkluderat initiativ som att skydda gammelskog, möjliggöra solcellsinstallationer på fabrikstak, få banker att agera ”grönare” och driva rörelseinitiativ.

Elisabeth Novotny

Elisabeth Novotny är Managementkonsult på Ekan management där hon arbetar i projekt inom såväl digitalisering som verksamhetsstyrning samt ledarskapsutveckling. I sin roll som konsult drivs Elisabeth av att realisera organisationers uppdrag och strategier med utgångspunkt i vad som driver och motiverar människor.

Online Webbinarium
8 oktober kl. 12:00 - 13:00 Plats

Online via Zoom

Mer information

Om du inte har möjlighet att vara med när vi sänder så anmäl dig gärna ändå. Webbinariet spelas in och vi skickar en länk till alla anmälda efter livesändningen.

Anmäl dig här