Webbinarier

Framtiden för Controllers: Datadrivet ledarskap och AI i fokus

Välkommen till ett spännande och tankeväckande webbinarium om datadrivet ledarskap. I dagens digitala era är kunskapen om artificiell intelligens och datadrivna metoder områden som efterfrågas mer och mer. Men vad händer när beslutsfattare står inför en ny verklighet där de inte besitter kunskap om dessa teknologier? Hur kommer detta att påverka oss som ekonomer och controllers?

Vi har länge talat om ekonomiavdelningens och controllerns skifte mot mer värdeskapande tjänster. Trots alla nya verktyg som har lanserats under åren verkar det dock som om vi fortfarande fastnat i reaktiva aktiviteter som transaktionshantering och rapportering och kan då AI vara lösningen? Varför har inte övergången till en mer proaktiv och värdeskapande roll skett i den takt vi förväntat oss?

Under den kommande timmen kommer Jakob Sandberg, Managementkonsult på Claesson & Partners, att ha en frågestund där dessa frågor utforskas tillsammans med Jon Eklöf, en expert med bakgrund som advokat, förhandlare och AI-forskare. Jakob har ägnat de senaste 15 åren till att utveckla ekonomifunktionen och Jon har ägnat sin karriär åt att analysera hur AI påverkar ledare och ledarskap, och tillsammans kommer de att dela med sig av sina insikter och tankar om hur vi som ekonomer och controllers kan navigera i den datadrivna framtiden.

Jakob Sandberg, Managementkonsult

Jon Eklöf, AI-forskare

On Demand Online
24 oktober kl. 09:30 - 10:30 Plats

Online via Zoom

Eventet är genomfört