Controllerutbildningen utvecklar din yrkesroll

”FAR:s Controllerutbildning har funnits på marknaden i över 15 år och förändras ständigt i takt med vad som händer inom ekonomistyrningsområdet och i samhället ”

Matti Skoog

Varför ska man gå FAR:s Controllerutbildning, Matti Skoog, professor i företagsekonomi och en av utbildningens huvudlärare?
Du ska gå utbildningen för att få en uppdaterad och fördjupad bild av controllerrollen i dagens organisationer. På utbildningen får du verktyg och tips för att utveckla och förändra din nuvarande roll.

Vilket fokus har utbildningen?
Vi fokuserar på verksamhetsrelaterad styrning (Business Control) med inriktning på dialog och ökad relevans i verksamheten. Utbildningen tar också upp nyheter inom digitalisering, hållbarhet samt nyckeltalande i styrningen och budgetlös styrning.

Vad kan deltagaren förvänta sig av FAR:s Controllerutbildning?
Du får ett delvis nytt sätt att se på din roll som controller, som möjliggör en förflyttning från "kontoskrubben" till "arbetsgruppen". Med hjälp av utbildningen får du större möjlighet att involveras i olika beslut och processer och inte "bara" leverera sifferunderlaget.

Prenumerera på nyhetsbrev från FAR

  • Koll på regelverk
  • Inspiration
  • Utbildningstips
  • Inbjudningar till events och webbinarier

Utvalda artiklar