FAR:s branschdagar 2017 Tema: Mitt i förändringen

Från inspiration till action – under FAR:s branschdagar 21-22 september 2017 presenteras nyheter och verktyg på löpande band. Allt för att ge dig och din byrå konkret stöd mitt i förändringen.

De senaste årens branschdagar har fokuserat på VAD som behöver göras och VARFÖR. Nu är det dags för ett tydligt HUR!

Första dagen präglas av nyheter du och din byrå behöver. Vi belyser områden där förändringstakten är som störst, och det blir intervjuer med intressanta personer i och utanför branschen. Fokus är hela tiden på HUR.

Under dag två kan du välja de utbildningsavsnitt som passar bäst utifrån din yrkesroll. Ett flertal produktutvecklare finns också på plats för att informera om nyttiga verktyg.

Finansministern på årets branschdagar

Finansminister Magdalena Andersson avslutar FAR:s branschdagar med att prata om det ekonomiska läget och regeringens 10-punktsprogram mot skatteflykt. Vid denna tidpunkt har budgetpropositionen precis lämnats till riksdagen. Som deltagare på FAR:s branschdagar blir alltså du en av de första som hör finansministern kommentera höstbudgeten.

FAR:s branschdagar genomförs 21-22 september 2017 på City Conference Centre Folkets Hus mitt i Stockholm. Kvällsarrangemanget hålls på Clarion Hotel Sign, granne med CCC.

Taggar: FAR:s branschdagar