Nyheter från Resultat – nu äntligen på webben!

2018-01-29 12:18

I dag går Resultats nya erbjudande live - två unika möjligheter för dig som FAR-medlem att ge dina kunder mervärde och stärka er relation. Dels ett nyhetsflöde riktat mot företagare, dels en nyhetstjänst för att fylla din egen webb med relevant innehåll.

– Vi har rest runt i landet och lyssnat på våra medlemmar och tagit del av deras önskemål. Efter ett intensivt arbete under hösten kan vi äntligen lansera våra nya erbjudanden, säger chefredaktör Charlotta Marténg.

Många byråer ger sedan länge bort tidningen Resultat i pappersform till sina kunder, men med dagens snabba nyhetsflöde har behovet av ett digitalt komplement blivit allt tydligare. Därför lanseras nu tidningenresultat.se.

– Många av våra medlemmar ser Resultat som ett effektivt sätt att hålla sina kunder uppdaterade om nya lagar och regler. I och med tidningenresultat.se får kunderna nyheterna snabbare och kan dessutom ta del av dem var de än befinner sig.

Nyhetstjänst för FAR:s medlemmar

Den andra delen av satsningen är en nyhetstjänst som innebär att FAR:s medlemmar kan köpa nyheter från Resultat till sin egen webb.

– Vi har lösningen på ett problem som många byråer har, det vill säga att fylla sina webbar med relevant innehåll. En handfull har redan smygstartat och det har fallit väldigt väl ut, säger Charlotta Marténg.

Resultat vänder sig till företagare och kommer ut sex gånger per år. Utöver det skickas tio nyhetsbrev ut. I prenumerationen ingår också två fullspäckade lathundar. För att bevara exklusiviteten ligger nyheterna på sajten bakom en inloggning.

Vill du veta mer om Resultats erbjudanden? Läs mer här.

Text: Pernilla Halling
pernilla.halling@far.se

Taggar: Resultat