Gott nytt år från FAR!

2017-12-28 15:01

Nytt år och dags att förverkliga nya ideér och ambitioner! Oavsett om du bestämt dig för att satsa på kompetensutveckling, bli mer digital eller ge dina kunder ännu bättre service kommer vi på FAR att göra allt vi kan för att du ska uppnå dina mål.

2018 har vi mycket att erbjuda! Följ med på spaning på FAR för att få veta vad som är på gång.

Helene Agélii, chefsjurist:

– Vi jobbar på att vässa medlemsnyttan för alla medlemmar – det kommer att märkas under 2018! Vi fortsätter att spana på framtiden och kikar bland annat på hur blockkedjan påverkar branschen. För redovisningskonsulter och lönekonsulter tror vi att Nya Reko kommer att innebära ett stort lyft. Och Riksrevisionens rapport om revisionsplikten, som kom strax före jul, ger en mycket bra grund för att lyfta revisionens nytta i olika sammanhang.

– FAR ska synas ännu mer i samhällsdebatten under 2018! En av de hetaste frågorna är skatt och här kommer vi att bidra till en saklig och konstruktiv dialog med både politiker och näringsliv.

David Nylund, förlagschef

– Det är mycket på gång! Bland annat kommer du märka att FAR Online blir personligare under 2018. Du får möjlighet att styra över din egen startsida, göra färgöverstrykningar i text, generera revisionsberättelser utifrån just din profil – och mer därtill.

Camilla Carlsson och Sofia Wallebom, FAR:s medlemsrådgivning

– Vi lovar att leverera ännu mer medlemsnytta under 2018! Bland annat kommer vi att starta ARK-podden, där vi diskuterar de viktigaste och mest aktuella frågorna för dig som auktoriserad redovisningskonsult.

Robert Wennberg, chef Utbildning

– Vi jobbar stenhårt med att se över vårt kursutbud för att erbjuda det bästa för Ekonomisverige. Och 2018 blir ännu fler utbildningar tillgängliga digitalt, vilket ger ännu fler möjlighet att gå våra utbildningar och kurser, oberoende av tid och plats. 

– Våra lärare får generellt ett mycket högt betyg i våra kursutvärderingar. Men ambitionen är att öka antalet lärare i 5,0-klubben ytterligare under 2018.

Charlotta Marténg, chefredaktör Resultat

– Jag kommer att göra allt jag kan för att se till att Resultat levererar ännu mer medlemsnytta! Bland annat kommer vi att lansera webbplatsen tidningenresultat.se 29 januari som ett komplement till papperstidningen. Dessutom släpps Resultats nyhetstjänst som innebär att du som FAR-medlem kan prenumerera på nyheter direkt till din egen sajt.

Text: Pernilla Halling
pernilla.halling@far.se