Sex byråer har chans att bli Årets framtidsbyrå 2017

2017-08-25 09:29

Vilken av de sex nominerade byråerna som vinner priset Årets framtidsbyrå 2017 avslöjas på FAR:s branschdagar 21-22 september.

Nu är det klart. Av de drygt 80 byråer som gjorde framtidstestet online, fick ett par stycken så pass höga värden att de kunde nominera sig själva. Därtill nominerade även juryn ett par byråer. Av dessa totalt 13 byråer har juryn gjort ett slutgiltigt val och nominerat sex stycken som ligger i framkant.

Testet berörde utöver prissättning och användning av molntjänster även frågor om att sätta upp mål för verksamheten och att utveckla tjänsteerbjudandet.

– Redovisningsbyråerna har haft tidig press på sig att jobba med en digital transformation. I år ser vi att även revisionsbyråerna har börjat jobba aktiv med framtidsfrågorna, säger Bengt Skough på FAR och tillägger:

– I det stora hela är det fler byråer nu som jobbar med framtidsfrågor jämfört med tidigare år, så konkurrensen tätnar. Det kommer att bli tufft för juryn att välja en vinnare.

Vilken av de sex nominerade byråerna som vinner priset Årets framtidsbyrå 2017 avslöjas på FAR:s branschdagar 21-22 september.

De nominerade byråerna är:

  • Saldo Redovisning (www.saldoredo.se)
  • Thorell Revision (www.thorell-revision.se)
  • Dillon Revision (www.dillon.se)
  • Guide Revision (www.guiderevision.com)
  • Stabilisator (www.stabilisator.se)
  • Sporrong Eriksson Revisionsbyrå (www.sporrongeriksson.se)

Text: Sofia Hadjipetri Glantz
sofia.hadjipetri.glantz@far.se

Taggar: FAR:s branschdagar, Årets framtidsbyrå