Dags att nominera till Årets framtidsbyrå!

2017-04-25 14:10

Missa inte möjligheten att nominera din byrå till Årets framtidsbyrå. Priset delas ut på FAR:s branschdagar i september.

Årets framtidsbyrå syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder i framtidsarbetet. Priset delas ut på FAR:s branschdagar i september och sista dag för att nominera är 15 augusti.

Vill du veta hur din byrå ligger till i omställningen inför framtiden? Gör FAR:s framtidstest och få svar direkt. Och sedan är nomineringen endast ett klick bort.

– Vi befinner oss mitt i förändringen. Det handlar inte längre om att inspirera utan om att konkretisera framtidsarbetet. Jag vet att det är många som har kommit långt i sitt omställningsarbete och det är det viktigt att de gör framtidstestet och nominerar sig, så att andra i branschen kan ta del av arbetet, säger Bengt Skough på FAR.

– Det här är allvar, den enda vägen är framåt. Och vi har ett gemensamt ansvar för att branschen är konkurrenskraftig även i framtiden, fortsätter han.

Frågorna i årets framtidstest har uppdaterats och anpassats efter FAR:s senaste framtidsstudie – Nyckeln till framtiden. Testet berör utöver prissättning och användning av molntjänster även frågor om att sätta upp mål för verksamheten och att utveckla tjänsteerbjudandet.

Klicka här för att komma till testet.

Text:Pernilla Halling
pernilla.halling@far.se

Taggar: FAR:s branschdagar, FAR:s framtidsstudie, Årets framtidsbyrå