Resultats nyhetstjänst – alltid senaste nytt på din webbplats

Med ett abonnemang på Resultats nyhetstjänst fyller du byråns digitala kanaler med nyheter och artiklar dina kunder har nytta av.

Resultats nyhetstjänst erbjuder abonnemang på artiklar om skatt, redovisning och andra företagsaktuella ämnen. Du laddar enkelt ned texter och kan använda dem på byråns webbplats, i nyhetsbrev och i sociala medier.

Varför ska min byrå abonnera på nyheter från Resultat?

Resultats nyhetstjänst erbjuder artiklar som är skrivna med dina kunder som målgrupp. Genom att publicera dem på byråns webbplats erbjuder du era kunder ett mervärde som gör nytta i deras vardag. Det stärker byråns kundrelation och kundens förtroende för byrån.

Hur fungerar nyhetstjänsten?

Som abonnent laddar du ned de artiklar du anser är relevanta för dina kunder. Om du vill kan du redigera texterna – lägga till information, skriva om en ingress eller komplettera med länkar. 

Petra Örjegren, Stabilisator:

Det finns alltid mycket att välja mellan och jag hittar alltid nyhetsartiklar som passar vår kundkategori. Tjänsten är suverän!

Hur många av Resultats artiklar får vi använda?

Du väljer själv hur ofta du vill publicera och hur många artiklar du vill använda. En del väljer att visa en artikel i veckan, andra kanske samlar ihop artiklar på ett tema och publicerar dem samtidigt. Prova dig gärna fram till den lösning som passar din byrå bäst.

Hur gör vi för att komma igång med Resultats nyhetstjänst?

Vänd dig till FAR:s kundservice. De ger dig all information du behöver om kostnader, tillgänglighet och abonnemangsregler. Lycka till!

Frida Sörberg

Frida Sörberg

Kundservice

08-402 75 02 frida.sorberg@far.se