FAR i Almedalen

FAR i Almedalen 2019

Hållbarhet och skatt, finanskris och antikorruption - det är några av frågorna som FAR diskuterar under Almedalsveckan. Tre egna seminarier och ett samarrangemang med Institutet mot mutor (IMM).

Måndag 1 juli klockan 12.30–13.30, Strand Hotel

 

  • Internationella revisorstoppar varnar: Då kommer finanskrisen! När den kommer, det vet vi inte. Men att den kommer, det vet vi. Vi talar om nästa finanskris. 

Tisdag 2 juli klockan 15.30–16.30, Strand Hotel

 

  • Hur blir det fler gaseller på Gotland? Gotland är en underbar ö som har goda förutsättningar att locka både anställda och snabbväxande företag. Förra året hade Gotland bäst tillväxt av antalet gasellföretag i hela landet. Vad kännetecknar dessa företag? Hur blir de ännu fler?

Onsdag 3 juli klockan 12.30–13.30, Strand Hotel

 

  • En hållbar skattereform i en värld som förändras allt snabbare – hur görs den? Det är snart 30 år sedan som den förra genomgripande skattereformen genomfördes. Nu är det dags igen. Hur gör man för att ta hänsyn till de förändringar som samhället genomgått under de år som gått sedan senast – och kommer att genomgå under de kommande 30 åren? Är det i en snabbt föränderlig värld möjligt att göra en hållbar skattereform i en tid när allt präglas av just hållbarhet?

Torsdag 4 juli, Strand Hotel

 

  • FAR i samarbete med Institutet Mot Mutor (IMM)
    Under dagen kommer både FAR:s generalsekreterare Karin Apelman samt FAR:s skatteexpert Hans Peter Larsson medverka. Vi får i en intervju med Karin veta mer om hur revision och redovisning kopplar till hållbarhet och antikorruption samt diskussioner om hur tilliten till samhället påverkas av en ny uppgiftsskyldighet till Skatteverket? För detaljerat program, klicka här>> 

Följ FAR i Almedalen i sociala medier #farialmedalen.

Taggar: Almedalen, Event