Juridisk redaktör

Juridisk redaktör till Affärsområdet Förlag

Som redaktör kommer du framför allt att tillsammans med andra redaktörer och tekniker sammanställa och utveckla vår regelutgivning. Arbetsuppgifterna inkluderar att bevaka olika informationskällor för att hålla vårt material ständigt uppdaterat, genom korrekturläsning och andra kontroller se till att informationen är korrekt och relevant samt baserat på detta skapa tillförlitliga och användarvänliga produkter. Tjänsten kan även baserat på den sökandes intressen kombineras med vissa skrivuppgifter eller sälj- och marknadsföringsstöd.

Vi ser gärna att du har läst juridik eller motsvarande på universitetsnivå eller på andra grunder har en god systematisk förståelse av lagar och andra regelsystem.

Du ska ha mycket god språkkänsla, vara systematisk och ha förmåga att arbeta effektivt under tidvis stressiga förhållanden. Du ska också vara ansvarsfull och noggrann. Ett intresse för tekniska system och nya lösningar är meriterande.

Arbetsplatsen är centralt belägen i moderna lokaler på Fleminggatan i Stockholm. Ytterligare information om FAR kan du få på www.far.se. Vår digitala tjänst FAR Online hittar du på www.faronline.se.

Vill du veta mer om arbetet är du välkommen att ringa David Nylund (förlagschef) tel. 08-402 75 17 eller Maria Elg (HR-ansvarig) tel. 08-402 75 21.

Din ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 3 oktober 2018. Ansökningarna behandlas löpande.

Vi ser fram emot din ansökan på mejladressen: ansokan@far.se

FAR AB är ett dotterbolag till FAR – branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister. FAR arbetar med medlemsfrågor inom föreningen samt bedriver utbildning och förlagsverksamhet inom ekonomiområdet. På FAR AB arbetar ca 50 personer.

Inom Affärsområdet Förlag sköts FAR:s förlagsverksamhet. Huvudområdet är lag- och regelutgivning med inriktning på ekonomi och affärsjuridik. Verksamheten är digitalt fokuserad, men inrymmer även en fysisk bokutgivning om ca 15 titlar per år.