Hållbarhet i praktiken - en redovisningsguide

Hållbarhet är ett område som växer och som blir allt viktigare för företag i Sverige och i världen. Guiden Hållbarhet i praktiken ger en inblick i hur arbetet med hållbarhetsfrågor kan se ut.

175 kr
Skickas inom 1‑2 vardagar
Författare: Yvonne Jansson
ISBN: 978-91-87387-98-2

Boken är skriven för redovisningskonsulter som arbetar med mindre företag som efterfrågar eller i framtiden väntas behöva stöd i arbetet med hållbart företagande. Den passar även för andra rådgivare och för företag som är intresserade av att påbörja arbete i dessa frågor.

Hållbarhet i praktiken är möjlig att läsa tillsammans med Reko i praktiken och Revisionshandboken, och exempelföretaget är detsamma i alla tre böckerna.

I guiden gås de nya lagreglerna om hållbarhet igenom och det beskrivs på vilket sätt reglerna kan påverka även mindre företag.

Boken innehåller en arbetsprocessbeskrivning i åtta steg som exemplifierar hur arbetet kan gå till rent praktiskt. I boken besvaras utöver detta frågor som varför hållbart företagande är viktigt och vad hållbarhet och hållbart företagande innebär.

175 kr
Skickas inom 1‑2 vardagar
Författare: Yvonne Jansson
ISBN: 978-91-87387-98-2

FAR Online

 • Ekonomi

  250 kr

  / månad och användare

  För dig som jobbar med redovisning, ekonomitjänster och skatt. Innehåller lagar, FAR:s och BFN:s regler. Med möjlighet att välja till IFRS.

 • IFRS och Finans

  325 kr

  / månad och användare

  Djuplodande regelverk för finansmarknaden. Innehåller EU-rätt, svenska lagar, myndighetsregler och självreglering från exempelvis Aktiemarknadsnämnden och börserna.

 • Revision

  325 kr

  / månad och användare

  Revision är en paketlösning för FAR Online som är anpassat för dig som är revisor och behöver tillgång till lagar och regler inom revison, redovisning och skatt.

 • Total

  525 kr

  / månad och användare

  Allt vårt material. För dig som jobbar många olika sorters kunder/företag eller för dig som är revisor för noterade eller finansiella företag.