2022-05-30
Nyheter

Årets framtidsbyrå - dags att göra FAR:s framtidstest

Vilken byrå kammar hem branschens finaste utmärkelse i år - Årets framtidsbyrå 2022?  

Nu är det dags att göra FAR:s framtidstest och nominera sig. För kanske är det i år det händer, att det är din byrå som får juryn på fall! 

För oss på FAR är det lika spännande varje gång. Först att se hur många som gör framtidstestet och sedan få reda på hur många som får toppresultat och nominerar sig. 

Juryns jobb att bedöma, jämföra, vrida och vända på olika aspekter hos de nominerade är ett inspirerande arbete och utan tvekan har det hittills funnits många goda exempel som förtjänar att belönas med titeln Årets framtidsbyrå. Men, som i alla tävlingar så finns det endast en vinnare. Och den 22 september är det dags, då delar FAR ut priset Årets framtidsbyrå.  

Men vad är egentligen en framtidsbyrå?

Grundläggande är att byrån har kommit igång med sin framtidsresa och att det finns en tydlig riktning framåt som inbegriper ett innovativt, hållbart och smart arbetsklimat. Stämmer det in på din byrå? Då har ni möjlighet att bli Årets framtidsbyrå! Ta en snabbtemp genom att svara på följande tre frågor: 

  1. Har hållbarhetsfrågor en hög prioritet i era kunddialoger? 
  2. Arbetar ni aktivt med byråns kvalitetsarbete?  
  3. Har ni ständigt fokus på digitalisering och automatisering? 

Blev det tre JA? Klicka då här och gör FAR:s framtidstest. Vid toppresultat, glöm inte att nominera er. Kanske blir det ni som får juryn på fall i år. 

Den 22 september avgörs det vem som blir årets vinnare. Då delar FAR ut priset för nionde året i rad. Kanske är det till just din byrå får priset Årets framtidsbyrå - branschen finaste pris! 

Senaste inläggen i FAR-bloggen

Alla inlägg i FAR-bloggen