2020-09-18
Nyheter

Nu är tidningarnas appar ännu bättre

Som medlem i FAR får du tillgång till Balans och Resultat digitalt. Du har väl inte missat att vi har nya appar som ger dig som läsare nya möjligheter.

Ställ in ditt eget typsnitt, anpassa storleken på texten eller varför inte få tidningen uppläst? När du vill, var du vill – i mobilen, plattan eller datorn. Det är några av de nya funktionerna i Balans och Resultats appar.

− Vi har tagit ytterligare ett steg när det gäller den digitala utvecklingen av tidningarna, satsningen blir påtaglig för dig som läsare, säger Charlotta Marténg, chefredaktör för båda tidningarna.

Som ordinarie medlem i FAR har du tillgång till Balans och Resultat gratis i både pappersform och som digitaltidning. Övriga medlemskategorier får tidningen gratis digitalt.

− Har du iPhone så se till att du har senaste versionen av appen. Har du Android behöver du hämta hem appen på nytt. Sedan är det bara att logga in och klicka sig fram för att upptäcka alla möjligheter, säger Charlotta Marténg.

Text: Sofia Hadjipetri Glantz

 

Gör så här för att komma åt din digitaltidning

Se till att du har senaste versionen av respektive tidnings app. Du som har Android behöver hämta hem appen på nytt.

Första gången du ska komma åt din digitaltidning behöver du skapa ett nytt konto och sedan logga in med hjälp av ditt prenumerationsnummer. Prenumerationsnumret hittar du i ditt senaste nyhetsbrev eller på baksidan av din tidning.

  1. Öppna appen och klicka på det nummer av tidningen du vill läsa. Eller öppna webbläsaren och gå till e-tidning.tidningenresultat.se
  2. Klicka på “Skapa konto” och fyll i din e-postadress och ditt önskade lösenord. Klicka på den blå knappen ”Skapa konto”. När kontot är aktiverat kan du själv ändra lösenord under ”Visa profil” -> ”Byt lösenord”.
  3. En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl har skickats dyker upp under knappen ”Skapa konto”. Gå till din e-postklient och kolla inkorgen. Om du inte hittar brevet i inkorgen så kan det ha filtrerats bort och således hamnat i brevlådan för skräppost.
  4. Klicka på den blå knappen “Bekräfta konto” i mejlet.

Följande steg uppkommer ifall den e-postadress du angivit inte blivit registrerad i samband med upprättandet utav din prenumeration:

  1. I nästa steg väljer du “Koppla konto till prenumeration”.
  2. I rutan under “Lägg till prenumeration” fyller du i ditt kundnummer.
  3. Tryck på knappen “Registrera”.
  4. Nu är du klar och kan läsa tidningen i din smartphone, på din surfplatta eller i din dator. Du har möjlighet att läsa den som en vanlig pdf-tidning, sida för sida, eller så kan du klicka på artiklarna för att läsa dem i större text eller på annan bakgrund. Du har även möjlighet att få din tidning uppläst. Klicka dig gärna fram i verktygen och prova möjligheterna!
  5. Glöm inte att slå på pushnotiserna i ”Inställningar" -> "Notiser”!

Kontakta kundservice om du har inte har tillgång till ditt prenumerationsnummer 

Charlotta Marténg

Charlotta Marténg

Chefredaktör Balans

08-506 112 49 charlotta.marteng@far.se