2020-08-14
Nyheter

FAR fortsätter med onlineutbildningar och anpassar deltagarantalet i klassrum under hösten 2020

För att tillgodose behovet av vidareutbildning och kompetensutveckling under den rådande pandemin fortsätter FAR att erbjuda utbildningar såväl i klassrum som online. FAR följer tillsammans med hotell och konferensanläggningar Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Förbudet mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer innebär att FAR tillsvidare inte genomför kurser med fler än 50 deltagare, vilket kan påverka möjligheten till fysiskt deltagande. Med anledning av rekommendationerna är antalet deltagare i klassrum begränsat till färre än normalt för att i möjligaste mån skapa social distans mellan deltagarna, såväl under föreläsningar som under grupparbeten vilket i sin tur kan påverka gruppstorlekarna.

För att kunna skapa social distans har luncher och fika i möjligaste mån anpassats enligt gällande rekommendationer. Då vi använder oss av olika konferensanläggningar kan åtgärderna dock variera. Om du vill veta mer om en specifik kurs så tveka inte att kontakta FAR:s kundservice via chatt, telefon eller mejl.

För dig som inte får plats på våra klassrumsutbildningar eller som inte vill resa eller vistas i lokaler med flera personer erbjuder vi möjlighet till onlinedeltagande på de flesta av våra utbildningar.

Välkommen till FAR!

 

Läs mer