2020-04-28
Nyheter

Därför ska du gå en av FAR:s Nyhetsdagar i höst

FAR:s Nyhetsdagar 2020 – vår utbildningschef Robert Wennberg berättar.

Varför ska man gå på en Nyhetsdag hos FAR?
– Jobbar du med ekonomiska frågor är det viktigt att du hela tiden uppdaterar dina kunskaper. Det är en förutsättning för att du ska hålla en god kvalitet i de rapporter du levererar och granskar. Under FAR:s Nyhetsdagar fokuserar vi på att ge ekonomerna de nyhetsuppdateringar och förtydliganden som de behöver för sitt arbete. Genom att delta på nyhetsdagar inom de ämnesområden som är relevanta för dig, kan du känna dig trygg med att du är uppdaterad och välinformerad om förändringar.

Går det att delta online?
– FAR:s Nyhetsdagar är tillgängliga över hela Sverige genom att vi sänder dem direkt till deltagarnas dator. Det är ett effektivt sätt att vara med på en nyhetsdag då deltagarna får samma innehåll och samma möjlighet till att ställa frågor. Dessutom genomför vi några av våra nyhetsdagar inte bara i Stockholm utan även i Göteborg och Malmö för de som vill nätverka med andra deltagare, lärare och representanter för FAR.

För vem är Nyhetsdagarna? Och hur vet man vilken dag man ska välja?
– Nyhetsdagarna riktar sig till alla som jobbar med ekonomiska frågor. Dagarna är indelade i ämnesområdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fastigheter, lön- och fåmansfrågor. Inom skatteområdet har vi delat upp dagarna utifrån de lite olika behoven som finns om man jobbar som ekonomiansvarig, redovisningskonsult eller revisor. För den som arbetar med ägarledda företag och vill ha lite av allt och dessutom aktualiteter inom juridik genomför vi Fåmansföretagardagen.

Om FAR:s Nyhetsdagar:
FAR:s Nyhetsdagar är återkommande dagar då vi går igenom nyheter och förändringar inom områdena skatt, allmän redovisning, IFRS, fastigheter, samt lön- och fåmansfrågor. Under en kunskapsintensiv dag samlas de främsta experterna inom sina områden för att berätta om nyheter och dela med sig av aktuella case och frågeställningar direkt från arbetslivet.

Läs mer om Nyhetsdagarna här

Robert Wennberg

Produktchef

08-506 112 06 robert.wennberg@far.se