2019-04-17

FAR fokuserar på gotländskt näringsliv under Almedalsveckan

För ett entreprenörsdrivet och snabbväxande företag behövs kunskap och resurser för att hantera olika ekonomiska frågor. FAR:s medlemsföretag gör skillnad – så att företagaren kan utveckla sin affär och även hantera risker.

Den här frågan belyser FAR i ett av arrangemangen under årets Almedalsvecka och förberedelserna är i full gång. I veckan har Karin Apelman, generalsekreterare och vd för FAR träffat medlemsföretag, näringsföreträdare och kommunen i Visby och diskuterat redovisning, revision och företagande.

– Det är uppenbart att tjänster kring redovisning, revision och rådgivning skapar stort värde för många små och växande företag. Med koll på ekonomin skapas förutsättningar för en hållbar och lönsam affärsutveckling för entreprenören, säger Karin Apelman.

Region Gotland

FAR i möte med Region Gotland, Nils-Erik Selin (t.v.) och Johan Malmström (t.h.) ihop med Karin Apelman, generalsekreterare och vd.

Toppbild: FAR på besök hos Grant Thornton i Visby, Annica Gerentz, kommunikationschef FAR, Emilia Stengård, redovisningsspecialist Grant Thornton, Anna Jonsson, vd Grant Thornton och Karin Apelman, generalsekreterare och vd FAR.