Tänkbara EU-skatter?
2020-07-03

Tänkbara EU-skatter?

[HANS PETER OM SKATT] Den sista bloggen denna tänkta Almedalsvecka handlar om allas vårt Europa. Sveriges företag är starkt beroende av utvecklingen inom EU. Coronapandemin har förstärkt den uppfattningen. Det finns en ny vilja och insikt om att nu blicka framåt, inte bakåt.  I en delvis osäkrare omvärld blir Europa åter allt viktigare. Tysklands och norra Europas näringsliv har insett detta och tryckt på för omfattande stöd till länder efter coronapandemin. När marknader måste upprätthållas är det återigen Keynes tankar om sysselsättning och efterfrågan som går igen.

Mer från oss

Våra medlemskap

 • Medlemskap

  Bas

  Basmedlemskapet är för dig som är anställd på en revisions- eller redovisningsbyrå, men inte är auktoriserad eller uppfyller kraven för ordinarie medlemskap. På din arbetsplats ska det finnas minst en ordinarie FAR-medlem.

  Läs mer
 • Medlemskap

  Ordinarie

  Vårt ordinarie medlemskap vänder sig till dig som är verksam i ett revisions- eller redovisningsföretag och redan är auktoriserad revisor eller har för avsikt att bli auktoriserad redovisningskonsult, auktoriserad lönekonsult eller auktoriserad skatterådgivare.

  Läs mer
 • Medlemskap

  Student

  Studentmedlemskapet är för dig som studerar vid universitet, högskola eller yrkeshögskola.

  Läs mer