Välkommen på frukostföreläsning om auktorisation av skatterådgivare


Den 17 december bjuder Framtidsgruppen inom FAR:s skattesektion in till frukostföreläsning.

Elisabeth Granhage från EY, och kursledare på FAR, kommer tillsammans med Magnus Larsson, Deloitte, att prata allmänt om auktorisationen av skatterådgivare och vad det innebär för den skatterådgivare som blir auktoriserad.

Elisabeth Granhage

Elisabeth Granhage. Foto: Privat.

Magnus Larsson

Magnus Larsson. Foto: Sofia Hadjipetri Glantz


Därefter kommer representanter från framtidsgruppen att hålla en förberedande Q&A tillsammans med Elisabeth gällande alla frågor som kan vara bra att veta oavsett om man ska göra tentamen inom kort eller har något år kvar innan det är dags.

FAR:s skattesektions Framtidsgrupp består av representanter från de olika byråerna. En del i gruppens uppdrag är att stötta skattesektionens styrelse i bland annat frågor rörande auktorisationsprocessen med hopp om att fler kollegor ska bli auktoriserade skatterådgivare.

De senaste åren har FAR:s skattesektion arrangerat olika event för att sprida information om auktorisationen. Som ni alla vet är auktorisationen för skatterådgivare viktig för oss konsulter och vi i Framtidsgruppen finns tillgängliga hela morgonen för frågor och diskussion om detta.

Var: Digitalt. Länk till föreläsningen skickas ut till samtliga anmälda i god tid innan föreläsningen.
När: Torsdag 17 december klockan 08.30-09.30.

O.s.a senast onsdag16 december.

 

Online Seminarium Webbinarium
17 december kl. 08:30 - 09:30 Plats

Online

Eventet är genomfört